Mar 11, 2013

Jamu Susuk Dara - Magical Bodyslim Soap Testimonial

Testimoni Magical Bodyslim Soap RM36

MAGICAL BODYSLIM SOAP (MBS)

* TESTIMONI JSD *

sabun tue boleh buat pencuci muka sekali ke??

1. nora ade gak pkai MBSS skali skala.. mmg ok... besttt jek... sgt2 soft.. selembut sutera gituh... kdg2 balik keje penat2 muka pun naik minyak.. lepas cuci, kulit pun ok.. klu takut kering pkai pelembab...hihi..pkai tu jgn la tonyoh sabun tu kat muka, yg kulit nipis kang leh luka plak.. tonyoh kat tgn n sapu la kat muka...best2.. sy suka sy suka!!

2. Su mula2 pkai pedih n gatal..bersin2..30 min pastu br ok..pas 3-4 hr dh x..kulit dh lh trima..sblm ni pkai sabun herba jg..mla2 cmtu..pastu ok dh..lg bgus sbun jsd ni rm36 lg berbaloi2 better than sabun eumora..mhal gile rm98..dh tu kecik je..rugi rasanya beli waktu tu..nk rawat resdung pny psal..tp x baik jg..gn sbun ni resdung krgla..sblm ni ska jerawat dlm hidung..kerap sgt..now dh x rsau..huhu..berbaloi2..

3. So far sya sendiri guna sabun MBS,mula2 mmgla rsa pedih ckit je (kalau tukar facial wash mmg ada small reaction ckit)..pas tu ok dh..sabun tu kan besar,potong kecik so dat jimat n lama pakai.sya guna jugak utk bekas ruam di celah paha supaya tak berulang (tym preggy sengsara betul kena ruam)..setakat ni ok lagi..betul tu,ekot penerimaan kulit..kalau ok,okla dier..

4. kwn akk pun dah beli utk sapu akt muka sbb kesan dri ciken pok...nmpk ok..bekas2 hitam dh berkurangan...

5. sejak mula guna sabun tu erna mmg dh guna kat muka skali sbb time tu pencuci muka hbs.. balun je la sabun magic nyer buih tu kat muka..tp hasil mmg best coz muka pun dh tak berminyak, jerawat yg mai singgah kejap2 pun tarak mai lg.. licin je kulit muka..lembut..mmg magic

HARGA : RM36/100 GM
LULUS KKM

Guna BUIH sabun shj utk kulit muka sudah boleh mengHILANGkan, meMUDARkan, menGECUTkan jerawat anda.



2 comments:

  1. salam perkenalan....macm best sabun susuk dara nie...lepas nie bleh cari la untuk hilangkan jerawat untuk suami....

    jemput singgah blog eika yer....mak budak baru belajar menulis

    http://atikarafina.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam eika_jps, tq for dropping by :) ya boleh cuba utk suami :) insyaAllah akan singgah blog awk..

      Delete