Jan 28, 2014

Salam 2014!

Assalamualaikum..

It has been a while since my last post. Huhu. Owh saya sebenarnya agak busy for the past one and half year. Dari KL pindah sementara ke N9 then ke Pekan, Pahang and alhamdulillah my family and I are back to our home sweet home. Banyak perkara telah berlaku for the past one year, good and bad. Alhamdulillah.. :)

Oh it's 2014..Happy New Year all even though dah agak basi. Hehe. Sempena tahun baru ni I wish to announce that I am one of the Shaklee Independent Distributor so anyone yang nak dapatkan Shaklee products boleh lah contact saya ok! Saya adalah pengguna Shaklee since 2011 mase anak ke dua lagi tapi I didn't share more about the products with others, so now it's the right time lah ;) (my hubby pun dah terbuka hati nak ambil supplement, kalau dulu liat ;p)

Saya akan berkongsi cerita mengenai Shaklee products in other entry ok especially for those ibu-ibu mengandung dan menyusukan anak. InsyaAllah..

Till then, take care everyone!


No comments:

Post a Comment