Nov 3, 2009

Musim Mengawan Tiba Lagi!

Hehe..title mengancam betul!

Ok, pagi ni Abah bgtau lg that mama Naufal and mama Dini sudah berbadan dua, terdetik kt hati mama bile pulak turn mama..ok, Naufal dan Dini dua2 baya Amir, tua beberapa bulan from Naufal and beberapa hari from Dini..and both of them pun anak sulung, just like Amir..

Hmm..mmg teringin nak bagi adik utk Amir in fact Amir sgt la suka kwn..tak pernah jeles kt any baby..klu tgk video clip newborn Amir, Amir siap kiss lg vc tu..huhu! Dah cukup jelas Amir nak berteman and ada kwn utk bermain jika di rumah..Amir pun klu ada baby dtg umah, mood terus jadi baik and takde nk meragam..ada skali Tokma Amir cerita, ada baby 6 mnths dtg with his mother, Amir duduk je mengadap baby tu and tak bg balik..menangis sekuat hati bile diorg blk..huhu!

Mama rasa secara mental mama ready utk preggy lagi (eventho sometimes terigt jgk preggy sickness n sakit ketika melahirkan), tp tak la se-paranoid sejurus melahirkan..hehe! Tp mama rasa mama belum puas curahkan kasih sayang mama pada Amir (Amir kan infant lg ;)) tambah2 lg mama masih milkbar Amir walaupun bukan sepenuhnye..hihi! bukanlah bermakna klu ada adik mama kurang sayangkan Amir..dont know la, it's just hard to express in a word..

Tapi insyaAllah jika dikurniakan rezeki lg, sebesar lapangan terbang mama tadahkan..hihi! Allah kan Maha Mengetahui apa yg terbaik untuk hamba-Nya (Amir kena igt tu tau syg!)..

No comments:

Post a Comment