Oct 27, 2009

Walk down the memory lane...

Wah dah bersarang labah2 dah this blog, hehe..am so busy, lepas raya tak penah masuk office lg ni dok berulang pi client..hmm..

Nway, am not gonna write about raya currently sbb am in the mood of walking down the memory lane..hihi! Smlm la tetibe tertgk website kolej, terus terigt cite2 lame which i truly treasured..kt situ lah 'transition time', yela dari zaman kanak2 ke zaman remaja..huhu! boleh dikatakan 80% tumbesaran me n kawan2 kt situ..blaja, main, mkn, tido, menangis, ketawa sume kt situ lah (blk umah pun mase cuti skolah je)..

Ok, bile tgk gmbr cikgu2 yg masih ade kt kolej tu which are cikgu Aton (my art teacher), cikgu Rama (my history teacher), cikgu Shahar (my Science teacher), Tan cheh (my Add Maths teacher), ustaz Damin (eventho he tak penah ajar tp me remember him), Mr. Lim Phang Nghee (my English teacher) buat me rasa rindu bangat zaman 90-an tu! hehe 90-an la kan dari 95-99 =P Lots of things happened, ups n downs..but it happened to teach us to be stronger n to be a better person in life..

Rindu bangat weh zaman tu!~

Ni adalah fav picture me n most of the frens..kan? Taken on the year of '99..btw, 2 of us have left us but they are always be remembered..Al-Fatihah..

p/s: My dear Amir, sila laa cari mane satu mama awak..hihi ;)

No comments:

Post a Comment