Feb 3, 2013

Sehangat Asmara

Am sure ramai yg tau cite ni sedang ditayangkan di Astro. Selepas demam Adam dan Hawa pastinya cite ni ada auranya tersendiri. Yours truly pun dah terjebak dah. Before cite ni ditayangkan, siap2 beli novel nye dulu so tak la ketinggalan sgt mcm Adam dan Hawa hari tu. Hehehe.

So far cite Sehangat Asmara ni best, tak slow sgt compared to A&H. Hero is Ady Putra n heroin is Rita Rudaini. Eventho both of them tidak terlalu muda nak bwk watak students muda tapi they are both doing their good job. Ady Putra as usual lah dgn hensem nye..hehehe. Cite ni ada 33 episodes in total, skrg baru di episod 6 so ada 27 lg episodes. Tak la demam nk tggu mcm A&H hari tu. :D

Eventho saya dah tau jalan cite n kesudahan cite ni tapi tetap nak tengok drama nya. Sudah tentu feeling membaca dan menonton adalah lain. So uolls yg nak tau cite ni dpt kan la novel Sehangat Asmara dan tonton lah drama nya juga. Am sure u guys gonna luv it!

Pictures Credit to Drama Sehangat Asmara fb page.
Hensem dan cantik kan? ;)

2 comments:

  1. salam.. hii akak..
    hehe cite dia best kan...
    nampak sweet gituu..
    jom blogwlking dkt blog IF..
    illykhalil.blogspot.com
    tq

    ReplyDelete
  2. salam, hi IF..tq for dropping by :)

    ReplyDelete