Jan 31, 2013

Jamu Susuk Dara - Minyak Ikat kasih

MINYAK IKAT KASIH - SEBOTOL RM65
KEGUNAAN :untuk melancarkan peredaran darah di tut tut untuk mengembang dan membesarkan. memberi kekuatan di tut tut untuk keharmonian hubungan.selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama.

CARA PEMAKAIAN UTK ISTERI yg mhadapi masalah kekeringan:- sapukan pada bebed suami lebih sikit- pastu roger n out

CARA PEMAKAIAN UTK SUAMI :Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit

DIPERBUAT DARIPADA:-
IKAN BELACAK
LINTAH
HABBATUS SAUDA
LADA PAHIT
PINANG MUDA

TESTIMONI
Nak Share testi Minyak Ikat Kasih RM65..Pas 3 mggu guna sapu dkt breast.. hubby cakap ok sgt la tu.. Dari Flat dah naik Apartment dah... Nenanti lama sket musti jd kondominium...!kikikii... mmg dah rasa berat sikit buah 'ati' hubby sy ni... kalau tak ringan jerr. selalu tunduk bwh sbb sedih.. sekarang mendongak le sikit.. dah ble eksen..! kekekeke.



No comments:

Post a Comment