Aug 27, 2009

Yippie yay!

Congratulations my dear son, u had finally walking on ur own..huhu!

Yer, at the age of 14MO, Amir baru boleh jln dgn sendiri..before ni boleh jln tp nak berpimpin..yg selalu jadi mangsa adalah abah n pakcik..klu kt babysitter's house, of course tok bah lah menjadi mangsa..hihi

Amir ni tak suke tunjuk kt org yg dia boleh buat until dah rase confident then only u do it..Amir tak tunjuk kt org yg dia actually boleh jln jatuh..before nih pun, mama n abah igt Amir dah skip merangkak sbb towards one yr old Amir didn't even show any sign of merangkak..tapi tibe2 je Amir merangkak secara laju..huhu! Siap dah lupe kt aksi komando dia..Abah lah paling happy sbb selalu dok suruh Amir merangkak tp Amir buat tatau je..hihihi

Smlm (26/8/2009), Amir dah confident boleh jln, terus jln laju n sepak bola! Kagum mama tgk..heheh tp yg takleh tahannye, tangan mcm bersilat laa nk imbangkan badan..hihi Amir tak sabar nk pakai bj melayu di pagi raye n jln2 beraye eh??

Anyway my dear son, congratulations!! =)

Gaya Amir tgk Barney..ade kuda2 tu! ekeke

2 comments:

  1. amir dah jalan!yey!congrats amir!nanti bole teman zahra bermarathon 10km everyday..tak reti penat!mama dia yg pancit..

    ReplyDelete
  2. haha! thank you aunty jaja..yer dah boleh join zahra bermarathon skrg..mmg hari2 keje dia berjln je ja..huhu!

    ReplyDelete