Sep 4, 2009

Salam Ramadhan~

Pejam celik hari ni dah 14 Ramadhan..n alhamdulillah mama setakat ni cukup lg puase! hehe

And on this 14 Ramadhan, mama kenal abah..(sure abah tak igt nye =P~) it's started during our iftar at Seafood Restaurant, Shah Alam..mule2 tgk abah mcm formal je mamat ni, borak pun formal je (formal bermakne no gelak2 what so ever)..hihi but tu la ketentuan Allah, jodoh pertemuan dia tangan-Nya..alhamdulillah..

Anyway, iftar tahun ni tak sehebat tahun2 sebelumnya..before2 nih dalam seminggu sure 2 3 kali berbuka kat luar, hotel la..resort la..restoran la..secara beramai2..especially dgn team keje abah..maybe due to current economy and H1N1 might be the causes of less of gathering..

But anyway, we (abah, mama n Amir) had our iftar at The Saujana Resort, Subang on Merdeka Day..wah kali ni mmg takleh nak mkn byk..sbbnye Amir dah pandai jln! asyikkkkk nak jln je..keliling resort tu, turun bukit naik bukit! adehh!! mama n abah ganti2 layan Amir..this time around tak ramai team abah yg dtg join..tp ok la we had fun there..

Ok, these are the pictures taken during our iftar at The Saujana Resort, Subang..

No comments:

Post a Comment