Nov 1, 2012

Jamu Susuk Dara - Masker Vagina


1001 KEGUNAAN MASKER VAGINA

1..KHAS UNTUK ORANG MENGANDUNG...MASKER V :kenapa orang mengandung boleh pakai? 

~  orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi banyak lebihan - lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya dari masa ke semasa faktor baby membesar. time tu ibu - ibu mengandung sangat susah hati...panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so wanita2mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. just sapukan seperti bedak tenang jiwa kamu


2..Ibu2 sekalian..anak2 kita masih kecil. baru nak belajar cuci kencing sendiri. sometimes kanak2 ni ambil mudah. kita tak tahu dia cuci dengan betol atau tidak.tahu2 satu masa menangis, merengek..put put kita sakit. put put kita sakit.mulalah ibu2 suspen..apa sudah jadi dgn anak aku. relax ibu2 itu semua jangkitan kuman kencing. cuci tak bersih... atau tandas kotor ataupun seluar dalam dah kotor.~ jadi ibu2 boleh ajar anak utk cuci kemudian tu lap sehingga kering put put dia. pastu suruh dia bedakkan put put dgn magic powder. anak ibu2 mesti senyum n say thank u pada ibu2.

HEBATNYA SERBUK INI KAN...so setiap wanita kita galakkan simpan sepeket dalam poket. emengenci masuk tandas..letak je terus. kita ikhtiar untuk keselesaan dan kecantikkan kita. apa2 pon Allah maha menentukan

3..Ada antara kita pompuan ni,ketiak dia hitam.puncanya---lama sgt pakai deodorant.Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yg bertepek xmau jatuh.Nak hilangkan senang je.Sental je dengan masker vagina tu.hihi putih berseri mcm rendam klorox uolss!!

4..Tempat tut2 tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah.

5.. Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yg gatal2...seperti bisul, ruam, panau n geli gata..(sumpah puntianak org dolu2 kata). Ada juga yg gunakannya tuk kecutkan jerawat.cuma sapukan nipis shj ya...

6..Bayi bawah 2 thn boleh gunakan masker ini utk kurang kan kegatalan ruam panas..sapu nipis jer...

7..Gunakan masker tuk merawat buasir..cepat akan kecut

JAWAPAN
Kalau orang yg buasir tu, panaskan air, letak garam, pastu suamkan sikit, pastu cebok kan kat tempat buasir.. Lap kering2, kemudian sapu masker pada ekor buasir tu. Biarkan dia kecut sedikit, pastu tolak perlahan2 ke dalam. Bila dh masuk tu baru blh jalan2 dan duduk ye..

1 comment:

  1. owh menarik juga ya..:)

    salam kenal n follow sini #13

    ReplyDelete