Oct 21, 2012

JSD - Testimonial Pengguna Jamu Susuk Dara Feminine Wash


Testimoni 1

ITEM: FEMINE WASH RM48

MASALAH: KEPUTIHAN BERKETUL & BERBAU

Customer erin ni anak dara lagi dah puas try jamu macam2 da untuk rawat masalah die tapi tak jugak elok keputihan tu sampaikan customer erin ni tetarik dengan produk jamu susuk dara.. Erin cadangkan faminine eash pada customer ni feedback dari customer erin tu.
Erin baru start pakai faminine wash semalam..hari ni panties da x dr bau dan bersih.. Before ni walaupon keputihan banyak tapi panties bau macam tengik campur hanyir.. Hari ni check tadi x de bau busuk tu.. Keputihan as normal dan tak de bau lagi..baru pakai semalam dengan hari ni.. Cepat betul kesan die..mule2 je basuh rase macam pedih cikit tapi sekarang da ok.. Da tak melecet lagi da dan kulit kat situ da makin tegang n kemas..dulu rase macam mengeleber je.hehehe best betul tak rugi pon beli.. Tq erin.. Tp kan cam tak percaye je cepat betol kesan baru pakai semalam dengan ari ni 2 ari je da berkesan.. Betol2 memang puas ati ^____^

Testimoni 2


Akak pakai feminine wash mcm jannah ckp la, rasa sejuk dan nyaman je kt v area tu. Pastu mcm rapat akak punya tu. Lg satu kan.. Jadi cam tembam. Hahaha. Kbai.


p/s : Wanita wanita gojes meh lah dapatkan sorang satu feminine wash JSD. bukan sajer merawat keputihan tapi boleh merapatkan and boleh tembamkann miss V kita. :) Untunglah en suami kannn ? yang belum kawen boleh jaga miss V untuk bakal suami nanti. heeee


Testimoni 3

Salam...effa..sgt2 menakjubkn...x smpai 15minit rasa gatal2 yg akak tanggung selama 4ari smpai x lena tido mlm duk tgaru2 je..akibatnye miss V akak pedih n rasa x selesa sgt..en hubby ajak bsama pun sy rasa x ada feel coz x selesa...slama 4ari tu..dh 2 jenama feminin wash akak beli tapi still sama x ada perubahan..malah rasa kesat...nekad order brg dgn effa.. ahad 12hb bank in...selasa 14hb kul 9:30 akak call pos ofis..staf btahu kul 3ptg brg smpai..tpt kul 3ptg terus bdesup gi pos ofis..blk je umah dgn perasaan excited ei tmbh dh x tahan rasa gatal+pedih luka teruk di garu..terus cuci Miss V dgn feminin wash di seluruh Miss V n segala celah2 peha...aduhai nyamanye rasa...hihi..pastu sental dgn magic powder jadikn masker...rasa pedih sebb bekas luka di garu..tapi lepas 15minit...rasa gatal n luka dh x ada...akak rasa fresh,kering n selesa sgt..pastu akak try gel...bertmbh2 rasa fresh kat Miss V...selesai masalh kegataln nanti ptg pas mandi nk try minyak ikat kasih utk breast kikiki...utk hubby tsayang Lelaki jutawan..mlm ni pas buka nk bg dia mkn...effa..jgn lupa jika stok Jamu Aku Dara dh ada..akak nk 2botol tau..bg lg tmbh mantap n power... produk Susuk Dara mmg tbaik..

Testimoni 4


TESTIMONI ITEM FEMININ WASH RM 48 & MASKER RM25

MASALAH SENTIASA BASAH,BERBAU,,BERPELUH D MISS V.

serius pencuci miss v tu bagus iza...akk baru pakai beberapa kali semenjak dapat ari tu..memang terasa bersih, takde lagi gatal2 ngn bau yg kurang enak...pe lagi dengan masker mv....mula2 akk rasa mcm x caya je V akk takde lagi rasa basah2....salu tu bila balik ptg masa mandi memang underwear lembap
...
sikit ngn ada bau yg kureng....

32 minutes

bukan apa akk mula2 mcm x caya, sebab V akk sensitif, pernah akk pakai pencuci yg biasa dijual kat farmasi ngn supermarket besar...tapi ada alahan...makin gatal adelah....taknak akk tukar g brand lain...dah dpt yg "ngam" ngn akk 


Feel free to contact me for any further details on JSD ya!

Email: sha_azna@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Line/Viber: 013-684 9870

No comments:

Post a Comment