Jul 31, 2009

Vantage

Since umah dah bercurtain English style, timbullah idea nk 'berbunga' je seisi rumah..huhu!

Pulak tu kt ofis ade geng 'bunga', i pun ikut join lah menelek segala menda bersignaturekan 'bunga' ini..huhu

Hari ni terbang duitku hampir 3rat ke Vantage..haha naluri keibuan/keisterian ku sudah bermula..kekke me sudah sambar set minum ptg di Vantage..(beli sbb tgh warehouse sales nih!!)

Me satisfied!

p/s: Mmg nmpk lah perubahan citarase sebelum n selepas kawen ni..huhu~

No comments:

Post a Comment