Jul 31, 2009

Why??

Semalam, before jemput Amir, mama siap2 set dah the dvd player dgn cite upin&ipin vol.5..mama siap test ni ok ke tak sbb slalu hang bile Amir tgh tgk..so bile dah everythings ok mama pun excited lah nk bg Amir tgk..

After say bye-bye to kakak2, mama n Amir pun bersiap lah nk blk umah..mama pun beriye la pasang cite upin&ipin tu..Amir mmg seronok tgk..mama pun dgn happy nye driving..huhu~

tapi tibe2..

WUAAA!!!! wuaaaaaa!!

Hoh! Mama dgn terkejutnye carik button nak speed up the cite dgn carik button nk off the dvd player (time tu tgh kt traffic light)..kelam kabut jadinye mama..

Amir menangis dgn sekuat hati..macam kena pukul cemtu bile part upin ipin n kawan2nye meneroka alam angkasa..

Smp skrg mama berfikir..kenapa Amir menangis eh bile tibe part tu?? That was the second time..Takut ke Amir tgk kapal angkasa yg upin ipin naik tu?? why Amir why???

Dvd tu currently kena ban utk tatapan Amir..hehe kenape eh Amir tak suke Upin&Ipin volume 5 (basikal baru n gosok jgn tak gosok) tu?

hmm..i'm still wondering..

No comments:

Post a Comment