Jul 5, 2009

Ada Apa Dgn Nilai 3?

Hmm..at first i thot of 'ikut saje laa mak jln2 kt nilai..bukan ade ape pun nak hangkut..' huhu pagi2, mak dah siap masak bubur for dear Amir as bekal utk ke nilai..tp as usual kena ikut mase Amir la bile nk berjln..bile dear Amir dah bgn from his morning sleep at around 11am then siap mandi n all baru la start gerak..

We went there by 2 cars, the first car dah muat me, dear Amir, hubby, mak and my two adiks n then another car fits abg n his family n his mil..waa dh mcm rombongan cik kiah hokeh!

About one n half hour later we reached there..me sudah tegakkan kepala tgk sekeliling area nilai 3 tu..'ok ieta, u baru membeli sakan kt Munaww, today u takleh beli'..tak boleh beli la sgt kan..hahha masuk je first kedai..FIRST hokeh, me n my mom n not forgotten my adik perempuan dah hangkut sorg satu kain english cotton..bodek punye bodek dpt la 4m/RM60 (murah ok!)..haha n yours truly ni tak igt dunia lg amek lg sepsg kain yg bile bodek punye bodek dpt rm60, ape lg kan..hihi ok there u are 4 pasang kain kt FIRST kedai!

Ok dah,cukup2 la tu..out from that kedai kain, i saw this kedai carpet pulak..ahhaha dragged my hubby there..oww pardon me, my dear Amir dah bersilih ganti dah org yg babysit him..ape taknye, tawaf kedai tu by himself tp tak pandai jln lg so kena la ade assistant..suke betul dia dlm kedai tu boleh nyorok2..haha back to kedai carpet, my hubby n i only manage to buy this so-called tikar buluh sbbnye yg carpet nye takleh nk decide haha (punye la lame dlm kedai carpet ni) n suddenly my sister called "angah, kt sini syurge cotton..meh laa" yours truly dgn tak sabar2 leaving dear hubby kt blkg angkat the tikar sorg diri n terus menuju ke kedai tersebut! haha

Oh my, i terase nk bli lg! hishh! this time around i had to quickly grab whatever kain yg i nak because my dear Amir was calling for his susu..nk tidur dh anak bujangku..ape taknye mama dia asyik shopping je! lame hokeh! hehe ok, kt this kedai pulak, my sister n i hangkut ready made cotton kurung :P~, cotton for my dad's bj melayu n also ready made cotton bj melayu for anak bujangku..hehhe amek dan terus bayar n terus masuk kete for bf-ing dear Amir..he fell asleep..while the others continue shopping..huhu~ mujur la me tak ikut same lg, kang mau sewa lori blk kg..ahhaha

Ok there u are! the initial plan was following my mom n sil to have a survey on curtains but ended up me yg sakan membeli..haha ada apa dengan nilai 3?? :P~~

No comments:

Post a Comment