Jan 29, 2010

Kisah Pooh Si Kasut Kuning..

Ok, ni adalah favourite Amir at the moment..pakai si pooh kuning ni dalam umah..hehe! Pantang nmpk kasut ni, mmg nak pakai, tak kire la siang ke malam..bile dah sarungkan mule la berjalan masuk kuar bilik then ke living room..tp yg peliknye bile nak kuar umah tanak pulak pakai kasut ni, nak juga sarung si buaya merah tu..hehehe (Amir confuse kot mama pakai selipar Barney dlm umah) hahah!

Gaya Amir bersama Si Pooh Kuning & Barney n of course ketika menonton Barney & Friends.



Takde seluar pun ok jgk nak bergaya dgn Si Pooh Kuning ni.



Test jln atas kain ni pulak..



Bersama adik Barney..hihihi =P

No comments:

Post a Comment