Oct 5, 2012

Adam dan Hawa vs Nora Elena

Personally, I think Adam n Hawa is the best Malay telemovie I have ever watched. 2 thn lepas most of the ladies gilakan Nora Elena termasuk la yours truly ni. Hehe. Cuma masa tu pemilihan heroin mcm tak sesuai sikit utk watak gadis kampung. But overall, the story was good and the hero himself sgt la romantik. Cair weyh. Hehe.

Now Aaron skali lagi memegang watak hero digandingkan dgn Nadiya as Hawa, telemovie ni sgt la best. Tak caye go and like Adam dan Hawa page, baru 22 episod ditayangkan dah ade more than 70k yg like. Eventhough I didnt subscribe the Mustika HD tapi I akan make sure the next morning I watch the latest episode. Hehe. Zaman IT skrg, u search je. ;) Pemilihan hero dan heroin sgt la kena. Nadiya pun pandai berlakon. She has done her good job! Ok, cite ni ade 80 episodes, which means ade dlm 58 hari lagi ke episod kemuncak. Owh tak sabar2. Hehe.

Hmm now the scenes are more at Makkah and Madinah, I am really touched to see the surroundings. Owh I am sooo looking forward to be ur guest, Ya Rabb! Sesungguhnye aku rinduu!

Picture credit to Google.

2 comments:

  1. kiterang dah kene block youtube...so bosan...:(

    ReplyDelete
  2. Joely, tgk kat daily motion. Ke kena block gak?

    ReplyDelete