Oct 18, 2012

JSD - Rahsia Kebahagiaan Rumahtangga

“SUSUK DARA” mmg bukan setakat menarik, bagus dan berkesan. malah tiada tandingannya. TIADA DI PASARAN LUAR. FORMULA MASIH TERKAWAL DAN MASIH RAHSIA****Tidak sesuai untuk wanita faraj jenis kering ( sewaktu bjimak memerlukan pelincir x boleh mggunakan mana2 jenis herba susuk) ***soal harga.

1- barang kita betol2 asli dan kaw.
2- tak ada bahan campuran seperti tepung mahupon kanji yang boleh menggemokkan utk tujuan keuntungan.
3- sikit pon tak ada bahan pengawet. 
4- susah nak buat bahan herba susah cari dan limited tu sbb kos rempah herba mmg mahal sbb barang susah cari. ini bukan main2 punya. ini btol2 pure punya.

FORMULA JAMU SUSUK ini telah hidup dari zaman sebelom perang dunia ke-2 yg diwarisi turun temurun dukun bidan kampung delek, klang selangor ~ arwah Mbah Roliyah hj Ali yang telah meninggal dunia sebelom malaya merdekaPembuat JAMU SUSUK DARA adalah cucu beliau Ms. Hanni. Anak kepada Hj Borhan bin Hj Ali anak kepada Mbah Roliyah.Kepakaran arwah Mbah Roliyah adalah sakit puan, pengasihan dan pengaman rumahtangga.Sebelom ini pada tahun 1970an sehingga lewat 1980an kerja kedukunan ini telah diwarisi oleh anak beliau arwah Yusak hj Ali.Ketika peninggalan Hj Borhan bin Haji Ali pulang ke rahmatullah, Ms hani telah didatangi dengan peristiwa - peristiwa aneh dan situasi. Sehingga satu peristiwa ms hani mengalami keguguran dan dalam mimpi beliau didatangi 3 org pening iaitu arwah abang beliau arwah Suhari hj Borhan dengan senyuman, Arwah hj Borhan dengan memanggil ms hani untuk meminum air yang sangat pahit dan suruh mengigit buah yang sangat keras serta arwah mbah Roliyah sendiri menyelimutkan ms hani didalam mimpi dengan daun - daunan.Sehabis bangun dari tidur dengan badan yang masih lemah - lemah ms. hani berkongsi pengalaman mimpi dengan suami. bermula dari saat itu ms. hani mendekatkan diri dan mengenali herba - herba untuk kesihatan beliau sendiri dan dibimbing oleh ibunya Hajah Sanniyah Hj Yusof.Sehabis pantang dan badan kembali sehat, ms hani di datangi rakan - rakan yang bermasalah rumahtangga dan dilema wanita. Sebagai rakan ms hani berkongsi pengalaman dan rahsia. sehingga hari ini secara tidak langsung ms hani telah terjebak dengan pembuatan jamu di atas permintaan rakan - rakan sehingga kepada pengeluaran yang lebih banyak dan permintaan tidak terhad dan meluas di kalangan wanita umum tidak kira bangsa, agama dan keturunan.PRODUK SUSUK DARA ~ kat sini tak ada penggunaan kuasa sihir atau black2 magic. semuanya herba tulen semata2 dan tiada bahan pengawet. Rahsia warisan sejak tahun 1850an.

Feel free to contact me for further details on Jamu Susuk Dara (JSD). - ieta-

Email: sha_azna@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Line/Viber: 013-684 9870

2 comments:

  1. Pilih ajelah mana yg mahu kan.. ramai juga yg guna ini bile kaak bw..

    ReplyDelete
  2. Yes kak, mmg top product ni skrg. Akak pengguna ke?

    ReplyDelete