Oct 17, 2012

Jamu Susuk Dara (JSD)

Pernahkah korang dengar pasal Jamu Susuk Dara? I just got to know bout this early of this year from a friend. Tertarik dgn nama 'susuk', saya pun buat lah research as org yg pertama kali dgr sure nak tau kenapa susuk which sebagai org Islam susuk adalah HARAM! Then only saya tau susuk adalah sekadar nama shj agar sedap didengar. Ingredients are all purely herbs. No black magics at all!

So from then, saya selalu buat bacaan about this jamu. Yelah, saya sudah berkeluarga lebih 5 thn dan pernah melalui dua kali pregnancy dan menyusukan anak yg agak lama. What do you expect klu dah melalui semua ni? Hehe. Of course la perubahan fizikal kan especially di tempat2 yg tertentu (korang yg dah kawen n penah go thru delivery n breastfeeding sure paham). Maybe anak pertama tak rasa lagi, masuk anak ke dua dan seterusnya of course terasa. From then I started to look for jamu coz before nih saya tak amek pusing hal2 mcm ni..and then after jumpa JSD ni, saya dpt rasakan this is the best. So here are the items keluaran Jamu Susuk Dara (JSD). Oh by the way, ada a few items untuk lelaki juga :)

JAMU SUSUK DARA

1. JAMU PENGANTIN DARA - RM65.00 / 10BIJI - HOT ITEM!
~ merapatkan/mengetatkan faraj
~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
~ meningkatkan kemutan
~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
~ merawat masalah kekeringan
Note: At the moment item ni dah habis, will be restocked by December 2012.

2. JAMU AKU DARA - RM48.00 / 40BIJI - HOT ITEM!
~ menambahkan tenaga badan
~ meningkat nafsu syahwat
~ merawat masalah keputihan dan sengugut
~ melancarkan peredaran darah
~ memecahkan lemak
Note: Jamu ni pun habis, will be restocked by January 2013.

3. MASKER VAGINA - RM25.00 / 20g
~ merawat masalah kegatalan di miss V
~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj
~ memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir

4. MEDICATED FEMININE WASH - RM48.00 / 100ML
~ merawat keputihan dan kegatalan
~ membasmi kuman dan fungus
~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh
~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan

5. INTIM GEL - RM56.00 / 15ML
~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat
~ merawat keputihan dan membasmi kuman
~ memberi kepuasan maksima

6. MINYAK IKAT KASIH - RM65.00 / 20ML
~ membesarkan dan mengembangkan zakar
~ boleh digunakan sebagai pelincir
~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung

7. LELAKI JUTAWAN - RM65.00 / 60BIJI
~ meningkatkan nafsu syahwat
~ menambahkan tenaga dan menigkatkan kecergasan
~ melawaskan dan mengeluarkan angin
~ meringankan badan
~ amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga

8. MAAJUN ABE GAGOH - RM50.00 / 4BIJI
~ memekatkan dan memperbanyakkan air mani
~ memberi kepuasan maksima
~ amat sesuai untuk mereka yang kurang nafsu dan kencing manis

9. COKLAT LOVE HABIBI - RM48 /80gram
~ buang angin
~ melawaskan membuang air kecil n besar
~ melancarkan peredaran darah
~ menaikkan nafsu syahwat.

10. MEDICATED DEEP HEAT LOTION-(RM 48) / 110ml
~ membantu untuk memecahkan lemak2 berlebihan
~boleh disapu pada bhgn bwh dagu/perut/paha/lengan dan boleh juga digunakan sebagai urutan refleksiologi bagi mengurangkn tekanan pada kaki bagi melancarankan peredaran darah..

11. MAGIC BODY SLIM SOAP-(RM 36) / 100gm
~ digunakan bersama MDHL bagi me neutralkan kembali kulit selepas disapu lotion (hangat) dapat menghilangkan selulit akibat dari renggangan kulit selepas melahirkan..membuang sel2 kulit mati dan juga menghaluskan kulit..terasa licin dan bersih..segala daki2 hilang!!..

Jika korang nak tau details about JSD or nak order, feel free to contact me ya (ieta).

Email: sha_azna@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Line/Viber: 013-684 9870


No comments:

Post a Comment